2010. december 29., szerda

Kiskarácsony, nagykarácsony

Igaz, icipici, de mégis első karácsonyfájuk lett a törpéknek az idei. Az égősort az ablakba tettük, mert nem lehetett elégszer rátekerni erre a picurira szóval csak apró díszeket tettünk rá, meg néhány nagy gömböt. (fotó később)
25-én délelőtt meglátogattuk a dédipapát, Luca végig nagyon hisztis volt, egyáltalán nem lehetett letenni, de evett almát, meg kekszet, meg szaloncukrot is. Vica kicsit jobban elvolt, kaptak két tologatós állatkát.
26-án Attiláéknál voltunk, szép ajándékokat kaptak a lányok, formabedobósat, meg egy olyan vonatot ami susog meg zakatol meg megy mindenfelé és ha nekimegy valaminek, megfordul. Imádják a csajok, rendszeres vita tárgya. Luca mostanában harap, ha nem kapja meg Vicától amit akar. Szegényke már tiszta fognyom.
27-én Budakeszin találkoztunk a papával, értünk jött, mert apát reggel elkísértük a kezelésre, onnan vitt le minket Pátyra a dédimamához és a többiekhez. Apa is most találkozott először a dédivel (most voltunk két éves házasok). Vica hamar megbarátkozott a hellyel, Lucának kellett egy kis idő, de aztán egész jól elvolt. Nagymamától kaptak egy-egy babát (meg Bogibaba is) azokkal játszottak. Bogi amúgy nagyon édes volt, folyton hozta a csajoknak a cumikat. Utána a Papa (tök fura így hívni Aput, bár régen papi-tapiztam :) ) levitt minket Dabasra a mamához, aztán hazavitt minket. a csajok útközben jókat aludtak. Később teszek fel képeket a lányok ajándékairól és a fánkról. (mármint a karácsonyFÁNKról).

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails