2010. június 8., kedd

Hordozás

Kendőben Vica, Kenguruban Luca. Villamosozás, Rossmanolás, bár akkor már elöl kendő, hátul kendő, benne egy-egy gyerekkel. Apa hosszú kendője volt hátul, és az elöl lévő Vicust is átfogta még egyszer. :) Biztos ami biztos. Luca hátul végig alszik.

Hazafelé  busz megállójában meglepetten kiált fel két lány, hogy hátul is van egy! Erre aztán mindenki felfigyelt, sopánkodó nők hada vett körül, hogy dehát hogy merek én ilyet tenni?! Micsinál az a szegény gyerek hátul?! Most megmozdult és nem látja hogy mit csinál?! Erre én: masszírozza a hátam, (szegénykém akkor ébredt fel hátul erre a nagy jajmárolásra) kreatívnak és beválallósnak kell lenni, ha az ember ikres. Dehát nem esik ki?! Nekem is ikreim vannak (valószínűsítem, hogy már felnőttek) de sosem mertem volna ezt megcsinálni. Nem vitatkoztam tovább.

2 megjegyzés:

Wattacukor írta...

Hát gratulálok!!! Ha belegondolok, hogy én mennyit tudtam kínlódni mire úgy-ahogy belejöttem a kötözésbe... Nagyon ügyi vagy! :) Büszke vagyok ám :D:D:D És nagyon tetszik a kendő!!!! :)

Natur-Baba írta...

Ó, én mennyit hordtam a kislányaimat elől-hátul:)(Mondjuk nem kendőben, az valahogy nem volt az igazi)Pedig ők nem is ikrek, hanem testvérek. Tény, hogy mindig úgy néztek rám, mintha ufo lennék, de azért ilyeneket nem mondtak, hogy hogy merem ezt megcsinálni....
Nagyon ügyi vagy, hordozd csak őket, a gyerekeknek olyan jó, ez enyémek még egymás kezét is meg szokták fogni:)

Related Posts with Thumbnails